جاذبه های گردشگری استان کرمان به بناهای تاریخی، مکانهای زیبا و صنایع دستی محدود نمی شود، شیرینی و کلوچه های سنتی مخصوص کرمان نیز طرفداران زیادی داشته به ویژه نوعی کلوچه به نام کلمپه که خاص و ویژه ی این استان بوده و در طعمهای بی نظیر تولید می شود. غذا و شیرینی در هر استانی می تواند به عنوان یک جاذبه برای آن شهر به شمار رود، با وجود اینکه امروزه دستور پخت غذاهای تاریخی استانهای مختلف به راحتی در دسترس است اما نکات ریزی که هنگام پخت رعایت می شود اما نوشته نمی شود باعث می شود این غذاها یا شیرینیها خاص و ویژه ی همان استان باشند.
شیرینیهای زیادی هستند که در استان کرمان تولید می شوند انواع نانهای محلی را هم می توان به این لیست اضافه کرد که دستور پخت بسیاری از آنها موجود نمی باشد اما در صدر لیست شیرینیهای مخصوص کرمان نام یک نوع کلوچه و یک نوع شیرینی می درخشد، کلمپه و قطاب مخصوص کرمان شیرینیهای بینظیری هستند که هر ایرانی حتما یکبار آن را چشیده و از آن لذت برده است، و اما اگر تا به حال این شیرینیها را امتحان نکرده اید به شما پیشنهاد می کنم حتما آن را خریداری یا تهیه کرده و امتحان کنید. با آراد برندینگ همراه باشید.
کلوچه سنتی کرمان
دانستیم که یکی از معروف ترین شیرینیهای سنتی استان کرمان کلوچه سنتی به نام کلمپه شیرین است، شاید شما هم دوست داشته باشید این کلوچه را درمنزل تهیه کنید، با اینکه طعم شیرینیهای سنتی هیچ گاه با طعم همان شیرینی که در منزل پخت می شود یکی نیست اما به امتحان کردنش می ارزد پس با هم مروری بر شیوه ی پخت این کلوچه خوش طعم داشته باشیم:طرز پخت کلمپه:برای پخت این کلوچه خوش طعم ابتدا ۵۰۰ گرم آرد را سه مرتبه الک کرده و درون کاسه می ریزیم، آرد الک شده را با ۲۵۰ گرم روغن جامد مخلوط می کنیم تا ترکیب یکدست حاصل شود، داخل یک ظرف دیگر ۱۸۰ گرم ماست را با یک سوم قاشق چای خوری بکینگ پودر مخلوط کرده و به این مخلوط ترکیب دو عدد زرده تخم مرغ به همراه زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، این مخلوط را با همزن به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود.
همانطور که بیان شدبرای آماده کردن کلوچه سنتی کرمان مواد میانی کلمپه خرما را ۵ تا ده دقیقه داخل ظرف آب جوش می ریزیم تا پوست آن به راحتی جدا شود، پس از جدا کردن پوست و هسته ی خرما، آنها را درون کاسه له کرده با پودر دارچین و هل مخلوط می کنیم و سپس به همراه مغز گردوی خرد شده به خوبی مخلوط می کنیم، اگر تمایلی به حس کردن مغز گردو زیر دندان ندارید می توانید از گردوی آسیاب شده استفاده کنید. مواد میانی را روی خمیر قالب زده شده می ریزیم و کلوچه را به شکل دلخواه جمع می کنیم، فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم، روی سطح سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و کلوچه ها را روی آن قرا می دهیم، سینی فر را در طبقه میانی فر به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه قرار دهید و توجه داشته باشید که به هیچ عنوان روی کلمپه نباید برشته شود.
کلوچه فومن با روغن
کلوچه شکری فومن تولید شده با روغن مایع تازه نام چه محصولی است؟ این شاید اولین سوالی باشد که با خواندن تیتر بالا متوجه آن شده اید با ما به دنبال پاسخ باشید. سوالات سلسله واری برای هر خواننده در ذهن شکل می گزیند یکی از سوالات پر تنش ویژگی های کلوچه شکری ساده است ویژگی به دو مورد اشاره دارد یکی ویژگی ظاهری و دوم فواید پنهان کلوچه شکری تازه است .ویژگی های کلی کلوچه شکری تازه چیست؟ سوال بالا هر چند آشنا است و قبلا از خودتان پرسیده اید اما پاسخ را بطور حتم از دل مواردی که در ادامه بدان ها اشاره شده است در می یابید موارد به شرح زیر هستند:کلوچه شکری فومن باید تازه باشد به عبارتی بیات و مانده نباشد زیرا در بعضی موارد علاوه بر رایحه و طعم بد، مسمومیت نیز به دنبال دارد در این صورت دیگر فواید ندارد.
فروشگاه معتبر و خوش نام ما تحت عنوان تجاری معروف خود اگرچه صنعتی نوپا است اما توانسته است بهترین ها کلوچه سنتی خانگی به خود جلب کند عرضه کلوچه شکری تازه امری بسیار حساس و حائز اهمیت است زیرا در صورتی مشتری رضایت کامل را خواهد داشت که محصول تازه تحویل بگیرد. کمپانی ما با عرضه مستقیم و تازه این کلوچه در صدد آن است تا رضایت شما عزیزان را به خود جلب کند برای خرید و استفاده از امتیاز رایگان مشاوره آنلاین ما فرم مربوطه را تکمیل کرده و تا تماس همکاران ما شکیبا باشید.لازم به ذکر است تمامی محصولات ما زیر نظر بهداشت تهیه و تولید می شوند و همگی دارای مجوز سلامت هستند.برای هر خرید هر محصول نکات متعددی وجود دارد که در صورت رعایت کردن این نکات بهترین و رویایی ترین خرید را خواهیم داشت این قاعده در مورد کلوچه ها بیشتر صدق می کند به این دلیل که کلوچه حساس تر است و مستقیما وارد بدن می شود پس باید تماما ارگانیک و تازه باشد چند مورد از مهم ترین نکات برای خرید انواع کلوچه به شرح زیر هستند