میلیاردر شدن به واسطه ی تولید آبلیمو مسیری است که شاید کمتر کسی به آن اعتماد کند، اما من توانستم با تولید آبلیمو که چاشنی لذیذ برای همه ی مردم است به طور باور نکردنی ثروتمند شوم.
آبلیمو
آبلیمو طبیعی ترشی کمتری دارد یعنی خیلی ساده می توانید یک لیوان آبلیموی طبیعی را قاشق قاشق بخورید بدون اینکه دلتان را بزند ولی آبلیمو های شیمیایی، ترشی بیشتری دارند و با خوردن یک قاشق از آن از شدت ترشی، دیگر تمایل ندارید که قاشق دیگری از آبلیموی فوق را بخورید.
آبلیموی طبیعی در صورتی که در هوای گرم قرار گیرد یا زیر آفتاب قرار گیرد سریعا مزه و طعمش تغییر می کند و رنگ آن تیره می شود و طعم آن به طعم آبغوره نزدیک می شود. اما آبلیموهای غیرطبیعی مدت های زیادی در هوای گرم و جلوی نور آفتاب قرار می گیرند و اصلا تغییر رنگ نمی دهند.
آبلیمو طبیعی
آبلیمو طبیعی باعث بهبود هضم غذا میشود. لیمو خودش اسیدی است و آنها به بزاق در تجزیه غذا برای هضم بهتر کمک میکند. علاوه بر این، فلاونوئیدها در لیمو سبب تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی میشود.
اگر شما از یبوست رنج میبرید اسیدیته لیمو میتواند سبب تحریک فعالیت روده و تمیز شدن روده شود. و اگر شما سوزش مکرر سر دل و یا بازگشت اسید به مری دارید نوشیدن یک لیوان آب گرم با ۲ قاشق چای خوری از آب لیمو در حدود ۳۰ دقیقه قبل از غذا ممکن است به پیشگیری علایم ریفلاکس کمک کند.
یکی دیگر از مزایای آب لیموترش کمک به کنترل وزن است اسید سیتریک میتوانید سوخت و ساز بدن را افزایش دهد و به شما در سوزاندن کالری بیشتر و ذخیره چربی کمتر کمک کند. فعالیت بدنی منظم و کنترل سهم غذا در رژیم لاغری برای از دست دادن پوند اضافی و کنترل وزن مهم است. بنابراین، هدف برای حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی در بیشتر روزهای هفته باشد و نیمی از هر وعده غذایی میوه ها و سبزیجات باشد.
آبلیموی طبیعی
آبلیموی طبیعی یک منبع بسیار خوبی از منیزیم و پتاسیم برای سلامت قلب است. پتاسیم میتواند فشار خون را به طور طبیعی پایین تر و سبب بهبود گردش خون شود که خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش میدهد. تحقیقات در ترکیبات لیمو به نام limonins در حال انجام است که ممکن است قادر به کاهش سطح کلسترول باشد. فشار خون بالا زمانی که با کلسترول بالا ترکیب شود میتواند سبب عروق خونی باریک و سخت شود. آنها همچنین خطر حمله قلبی، سکته مغزی و بیماریهای قلبی را افزایش دهد.
خطر ابتلا به عفونت در طول فصل سرماخوردگی و آنفولانزا بالاتر است. اگر میخواهید سالم بمانید در طول روز آب لیمو مزمزه کنید. ویتامین C و آنتی اکسیدان ها در لیمو میتواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت و به بدن شما در مبارزه با عفونت مانند ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند. همچنین ممکن است طول مدت بیماری را کوتاه کند.