تضمین آینده هر شخص در گرو امنیت مالی او می باشد و نیاز داریم که شغل هایی را انتخاب کنیم که با کسب درآمد فراوان از آنها آینده خود و فرزندانمان را تضمین کنیم، مدتی بود از پیدا کردن شغل مناسب ناامید شده بود تا اینکه یکی از دوستانم مرا با مجموعه ای آشنا کرد که توانستم در آن به کسب و کار و تجارت در حوزه پودرهای خوراکی بپردازم.
پودر پوست لیمو
برای تهیه پودر پوست لیمو ابتدار لیمو ها را در آب گرم بشویید و به خوبی خشک کنید، برای اجرای درست روند کار و این که چطوری پوست لیمو را طبق استاندارد اصولی خشک کنیم، نیازی نیست تا لایه های زیرین لیمو را برّش بزنیم و پوست آنرا از جا بکنیم.
در صورت لزوم می توانیم از یک رنده ی کوچک با تیغ تیز استفاده کنیم که سطح لیمو را مناسب برش دهد، برای گرفتن نوارهای درازتر، از پوست کَن سبزیجات هم میشه استفاده کرد، چرا داریم تاکید میکنیم که فقط پوست لیمو کنده شود.
شاید سوال کنید که اگه بیشتر کنده شود، درعوض آن لیمو خشک بیشتری هم خواهیم داشت.
ظاهر این حرف شما درست است ولی تیکه سفید رنگ زیر پوست لیمو، تلخ است و به همین دلیل هم زحمت شما را هدر می دهد.
شما می توانید پوست های کنده شده را در یک کاسه یا ظرف بزرگتر جمع کنید که آسیبی به آن ها نرسد و ترکیبات غذایی آن حفظ شود که اگر تعداد زیادی لیمو برای پوست کندن دارید، این نکته برای نظم در کار شما بهتر است.
زیره مشهد
اطلاعات دقیقی از سهم کشورهای دنیا از تولید و خرید و فروش زیره سبز عمده در دست نیست اما تخمین زده می شود که کل تولید جهانی این دانه ها بین ۵۸۰ تا ۶۰۰ هزار تن باشد، تولیدکننده اصلی هند با ۸۶ درصد سهم تولید جهانی و پس از آن ایران با ۴ درصد که زیره مشهد یکی از بهترین انواع این محصول در آن می باشد، سوریه با ۳ درصد و ترکیه با ۲ درصد سهم تولید می باشند.
۵ درصد باقیمانده از کشورهای مختلف مانند افغانستان، مصر، پاکستان و غیره تامین می شوند. هند نیمی از تولید خود را از طریق زیره سبز انجام می دهد.
این کشور همچنین بزرگترین تولید کننده زیره سیاه نیزمی باشد دیگر تولید کنندگان زیره سیاه شامل ترکیه، مصر و اتیوپی می باشند.
دانه های زیره رایحه ای شیرین و طعم تلخ و تند دارند. در غذاهای هندی، پودر زیره سبز یک ماده مهم در سس کاری و مخلوط ماسالا به حساب می آید در اشپزی ترکی و خاورمیانه، زیره سبز یک ادویه رایج در غذاهای گوشتی و دیگر غذاهای گوشت چرخ کرده مانند کوفته یا کباب است.
پودر کیوی
صنایع غذایی، دارویی، قنادی، و بهداشتی به عنوان یک گیاه دارویی و خوشبو بسیار زیاد از پودر کیوی استفاده می کنند. طعم این پودر ترش و طبع آن گرم است. میتوانید از پودر کیوی در تهیه انواع دسر، ژله، ویفر، بیسکوییت، یا نوشیدنی یا اسموتی از آن استفاده کنید. پودر کیوی مناسب پخت کیک، ژله طبیعی، بستنی میوه ایی است همچنین می توانید از این پودر به عنوان یک تقویت کننده طعم در طعم نان، کیک، شیرینی و غیره استفاده کنید.
پودر کیوی یک مکمل غذایی مناسب برای کاهش وزن است زیرا کالری قابل توجهی دارد و احساس سیری در فرد ایجاد میکند و کمک زیادی به رفع اختلال های تنفسی می کند. پودر کیوی منبع غنی از ویتامین ث است و می تواند در تقویت سیستم ایمنی نقش موثری داشته باشد. از پودر کیوی در رژیم های کاهش وزن نیز می توان استفاده کرد. پودر کیوی همانند کیوی تازه سرشاز از اسید فولیک است که می تواند در رژیم غذایی بانوان باردار قرار گیرد تا رشد سیستم عصبی جنین به سلامت طی شود.