تو فقط میتوانی بر ذهن خود تسلط داشته باشی، نه بر رویدادهای بیرونی. این را بفهم تا ریشه قدرت خود را پیدا کنی.من با تجارت به این اصول مهم دست یافتم و توانستم درآمدم را به چندین برابر افزایش دهم. در ادامه دوست دارم شما را با محصولات درجه یک خود آشنا کنم.
طالبی شیرین
طالبی شیرین یا گرمک یکی از میوه های محبوب فصل تابستان است که با حجم آبی که دارد برای رفع عطش بسیار مناسب است.
طالبی شیرین علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد دارای خواص درمانی ویژه ای نیز هست از جمله اینکه مصرف آن برای کاهش وزن می تواند بسیار مفید واقع شود.
طالبی از جهت شکل ظاهری و خواص درمانی شبیه به خربزه است با این تفاوت که گوشت آن لطیف تر است و با سهولت بیشتری هضم می شود.
این میوه از خانواده کدوها است و علاوه بر گوشت میوه از تخمه و پوست آن نیز استفاده می شود.
طالبی حاوی ویتامین و مواد معدنی است.
برخی از میوه ها در صورت کال چیده شدن نیز می توانند با تمهیدات خاصی در نگهداری آن ها برسند اما طالبی این ویژگی را ندارد.
در صورت نگهداری به مدت طولانی خراب می شود و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.
طالبی نارنجی
طالبی نارنجی یکی از میوه های بسیار پر طرفدار در فصل تابستان است.
این میوه شامل مشخصات زیر است:
- رنگ پوست طالبی زرد مایل به طلائی و تا حدودی دارای زبری است.
- قسمت انتها یا به عبارتی پایین این میوه که به ساقه وصل بوده، نرم و به صورت فرو رفته به داخل است.
- چنانچه این میوه را به بینی خود نزدیک و بو کنید بوی شیرین به مشام شما خواهد رسید.
- طالبی ساقه ندارد چون به طور طبیعی به هنگام رسیدن از ساقه خود جدا خواهد شد بنابراین ساقه ای به آن وصل نخواهد بود.
- غالبا نسبت به آنچه به نظر می رسد وزن سنگین تری دارد و این وزن بیانگر آبدار بودن و سلامت آن است.
طالبی ایرانی
در هنگام خرید طالبی ایرانی توجه به چند نکته می تواند به شما کمک کند تا حداکثر رضایت از خرید را تجربه کنید.
- این نکات شامل:
- همان طور که گفتیم میوه طالبی از دسته میوه هایی نیست که پس از چیدن زود هنگام بتوان از آن مراقبت کرد تا برسد.
- در هنگام خرید ویژگی های میوه کال و رسیده را مد نظر داشته باشید.
- اگر پوست میوه مورد نظر زرد متمایل به سبز و صاف و بدون زبری بود نشانه کال بودن آن است.
- هرگز طالبی برش داده شده یا قاچ خورده نخرید زیرا به احتمال زیاد آلوده به نوعی از باکتری به نام سالمونلا خواهد بود و سبب ایجاد مسمومیت در مصرف کننده می شود.