شاید هیچگاه فکر نکنید که روزی برسد بتوانید با خیال راحت خانه و ماشین مورد علاقه یتان را بخرید اما باید بگویم چنین چیزی با تلاش و پشتکار ممکن است زیرا من با کار فراوان در حوزه ی لوله توانستم این آرزوی خود را به واقعیت برسانم در ادامه می خواهم انواع لوله های پر فروش را به شما عزیزان معرفی کنم.
لوله سه لایه
لوله سه لایه پلی پروپیلن تقویت شده با الیاف شیشه ، نسل جدید لوله های پلی پروپیلن بوده که لایه داخل و خارج آن از مواد پلی پروپیلن و لایه میانی از کامپاند الیاف شیشه (ترکیب پلیمر پلی پروپیلن و مواد تقویت کننده الیاف شیشه) تشکیل شده است .این نوع لوله سه لایه به دلیل استفاده از الیاف شیشه در لایه میانی دارای انبساط طولی بسیار کم بوده و از مقاومت فشاری و مکانیکی بالاتری نسبت به لوله های تک لایه برخوردار می باشد.
افزایش مقاومت فشاری و دمایی محصول نسبت به لوله های تک لایهPP-R، ضریب انبساط طولی بسیار پایین نسبت به لوله های تک لایه PP-R (حدود ۷۵% کمتر، به حداقل رسیدن تغییر طول لوله در اثر تغییرات دمایی داخل سیستم لوله کشی، به حداقل رسیدن تغییر تعداد بست های مصرفی در سیستم لوله کشی و کاهش هزینه ها، خواص مکانیکی بالاتر نسبت به لوله های تک لایه، صب سریع و آسان و صرفه جویی حدود ۳۰% در زمان نصب نسبت به لوله های فویل دار پلی پروپیلن، اتلاف حرارتی کمتر نسبت به لوله های فویل دار پلی پروپیلن و لوله های فلزی به دلیل داشتن ضریب انتقال حرارات پایین تر.
لوله گالوانیزه
لوله گالوانیزه یا لوله آهنی سفید (GALVANIZED PIPES) ، لوله درزداری از جنس فولاد نرم است که با فلز روی (Zinc) آبکاری شده است. لوله گالوانیزه به دلیل مقاومت در برابر خوردگی، زنگ زدگی و اسیدها یکی از پرکاربردترین لوله های مورد استفاده در صنعت هستند. دو سر ابتدایی و انتهایی لوله گالوانیزه بعد از عملیات آبکاری رزوه می شوند. لوله های گالوانیزه را بر اساس روش تولید به دو دسته ی گرم و سرد می توان دسته بندی کرد اما بر اساس وزن، لوله های گالوانیزه به سه دسته ی سبک، متوسط و سنگین تقسیم می شوند. همانطور که گفته شد لوله های گالوانیزه از نوع لوله های درزدار هستند بدین معنا که ورق آهنی را به شکل لوله در می آورند و سپس محل اتصال ورقه های آهنی را با جوشکاری به هم متصل می کنند. معمولاً لوله های گالوانیزه را به دو نوع سرد و گرم می شناسند و تفاوت لوله های گالوانیزه گرم و سرد در روش تولید آنها است. به پوشاندن سطح لوله های فولادی با فلز روی گالوانیزاسیون می گویند.
لوله مانیسمان
اگر استحکام و عمر بالای لوله برایتان مهم است یا قصد انتقال سیالات حساس را دارید، لوله مانیسمان بهترین انتخاب برای شما است. این نوع لوله معمولاً در چهار رده سبک، ۴۰، ۸۰ و ۱۶۰ عرضه میشود که ضخامت هر رده به ترتیب زیاد میشود. قیمت لوله مانیسمان معمولاً به صورت کیلویی اعلام میشود اما قیمت کل هر شاخه به رده آن بستگی دارد. لوله مانیسمان برای اولین بار توسط برادران مانیسمان اختراع شد و علت این نامگذاری نیز همین است. در میان لولههای موجود در بازار لولههای فولادی بدون درز اهمیت و کاربرد بسیاری دارند. این نوع از لولهها روش ساخت ویژه خود را دارند و به دلیل نبود درز در آنها، در صنایع حساس بهکار برده میشوند. لوله مانیسمان برای اولین بار توسط برادران مانیسمان اختراع شد و علت این نامگذاری نیز همین است. در میان لولههای موجود در بازار لولههای فولادی بدون درز اهمیت و کاربرد بسیاری دارند. این نوع از لولهها روش ساخت ویژه خود را دارند و به دلیل نبود درز در آنها، در صنایع حساس بهکار برده میشوند.