زمانی که تجارت خودرا با کنجد شروع کردم فکر نمیکردم که تا این حد بتوانم جای پیشرفت و موفقیت بیشتر داشته باشم امابرخلاف باورم امروز به عنوان یکی از بهترین های حوزه کنجد به حساب می آیم که نه با ثروت پدر به این مقام رسیدم و نه با گنج بلکه با انتخاب صحیح به این نقطه رسیدم.
کنجد عسلی
امروزه برندهای مختلفی از کنجد عسلی در بازار موجود است که رایج ترین برند، عقاب می باشد که طرفداران بسیاری در سراسر کشور داردمی کند. محتوای بالای مس موجود در دانه های کنجد به کاهش التهاب مفاصل، استخوانها و ماهیچه ها کمک کند و در نتیجه در مربوط با آرتریت را بهبود می بخشد. مصرف زیاد کنجد می تواند باعث تحریک معده و روده بزرگ شود و افراد دیابتی باید در مصرف آن مراقب باشند زیرا دانه های کنجد سطح قندخون را افزایش می دهد.
یکی دیگر از برندهای کنجد عسلی، پارمیدا نام دارد که تولیدکنندگان برای تولید این محصول از بهترین مواد اولیه نیز استفاده نموده اند. برای درست کردن کنجد عسلی ابتدا باید برای از بین بردن بوی خامی کنجد آن را درون تابه ریخته و حدو ۲ الی ۳ دقیقه آن را تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید
. یکی دیگر از برندهای کنجد عسلی، پارمیدا نام دارد که تولیدکنندگان برای تولید این محصول از بهترین مواد اولیه نیز استفاده نموده اند. برای درست کردن کنجد عسلی ابتدا باید برای از بین بردن بوی خامی کنجد آن را درون تابه ریخته و حدو ۲ الی ۳ دقیقه آن را تفت دهید و بعد از روی حرارت بردارید.
کنجد ارده
در راستای ویژگیهای این محصول پر کاربرد یعنی کنجد ارده گیری می توان گفت که کنجد ارده گیری از این قابلیت برخوردار است که در مدت زمان طولانی کار کرده و به تولید ارده بپردازد.
فقط کافیست که مواد اولیه یعنی کنجد ارده گیری را تهیه نموده و ببینید که بدون ایجاد خلل و با استفاده از کنجد ارده گیری شروع به تولید ارده می کنید.
لازم به ذکر است که با استفاده از کنجد ارده گیری می توانید در مصرف قرصهای چاقی صرفه جویی کنید زیرا در انواع مختلف این کنجدها، از ذراتی استفاده شده است که می تواند با کم یا زیاد کردن میزان مصرف آن متناسب با حجم کنجدی که برای تولید نیاز دارید به صرفه جویی در مصرف کنجد پرداخته و با کمترین میزان کنجد بیشترین ارده را تولید کنید.
کنجد سیاه
امروزه به دلیل مطرح شدن خاصیت این نوع از محصولات در سراسر جهان از کنجد سیاه در غذاهای مختلف و به عنوان چاشنی و یا ادویه استفاده می شود و مهمترین خواص آن ضد پیری و بازگشت نیروی جوانی می باشد که با استفاده از این محصول بسیاری از داروهای توان بخشی جنسی و جسمی نیز ساخته می شود.
کنجد سیاه که نام اکثیر جوانی نیز به خود گرفته است سرشار از ویتامین و مواد مغذی بوده که در دو قاشق از آن که حدود ۱۵ گرم می باشد پروتئین، کربوهیدرات، انواع چربیها و میزان مناسبی کالری وجود دارد.
این محصول درون خود میزان مناسبی از انواع مواد معدنی را موجود دارد که از مهمترین آنها فیبر، منیزیم، کلیسیم، فسفر، مس، منگنز، روی، آهن و پتاسیم می باشند.
جالب است بدانید که کنجد سیاه درون خود حاوی مواد معدنی کمیاب مانند ماکرومینرال می باشد که برای بدن بسیار نیاز بوده و در همه مواد غذایی یافت نمی شود و برای بدن نیز بسیار ضروری می باشد. دانه های کنجد حاوی منیزیم بوده که می تواند به عنوان یک مواد معدنی مهم به کاهش دیابت نوع ۲ کمک می کند .