من خودم را لایق زندگی بهتری می دانستم و با خود باوری در حوزه کاری عسل قدم گذاشتم که این راهکار زندگی من را به سمت ثروت سوق داد به طوری که زندگی عالی و مرفهی را برای خود فراهم کردم، از آنجا این حوزه بسیار متنوع است شما را با سه نوع پر بازده عسل آشنا می کنم.
عسل اقاقیا
عسل اقاقیا شامل فواید فراوانی است که اگر می خواهید می توانید از یک محلی معتبر این عسل را خریداری کنید. در رابطه با عسل سفید (خام) می توان گفت عسلی است که گرما ندیده است زیرا بر اثر گرما همانطور که باکتری های مضر از بین می رود مقداری از آنتیاکسیدانها و باکتریهای مفید نیز از بین میرود؛ عسل خام حاوی آنتیاکسیدانهایی است که از بدن در برابر آسیبهای سلولی محافظت میکند. عسل خام همراه با سیاه دانه بهترین سرکوب کننده برای سرفه و مناسب برای درمان گلودرد است. مواد مغذی عسل خام بیشتر از عسل گرما دیده است آنتیاکسیدان و ضد التهابی عسل خام بسیار بیشتر است زیرا مواد مغذی گیاهی بر اثر گرما دیدن مقدارش از بین میرود. برای درمان مشکلات گوارشی بسیار مفید است همچنین برای زخم معده بسیار مفید و تسکین دهنده است. عسل خام برای مراقبت های پوستی و ماسک های پوستی بسیار مناسب است و خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد زیرا حاوی پراکسید هیدروژن است.
عسل کتیرا
عسل کتیرا علاوه بر خواص فراوانی که برای بدن دارد ممکن است به دلیل وجود باکتری در عسل خام مشکلاتی ایجاد کند، در واقع عسل خام علاوه بر مواد مفید باکتری های مضری نیز همراه دارد بههمین دلیل است که خوردن عسل سبلان گرما ندیده توصیه نمی شود بازهم تاکید می کنیم عسل برای نوزادان بسیار خطرناک است و به نوزادان زیر یکسال هرگز عسل ندهید زیرا بابت باعث مسمومیت بوتولیسم در کودکان میشود، علائم این مسمومیت شامل؛ بی حالی، افتادگی پلک، تنفس آهسته، یبوست، از دست دادن کنترل سر، گریه ضعیف، فلجی که به طرف پایین افزایش پیدا می کند، در بزرگسالان نیز علائم به صورت کوتاه مدت است که این علائم شامل استفراغ، اسهال، یبوست و یا حتی تاری دید و ضعف عضلانی میباشد اگر هر کدام از این علائم را بعد از خوردن عسل خام داشتید به پزشک مراجعه کنید.
عسل وحشی
عسل وحشی طبیعی و مرغوب در زمان های دور در قرن شانزدهم میلادی به عنوان یک شیرین کننده استفاده می شد و به این دلیل بود که دسترسی به شکر به عنوان یک شیرین کننده محدود بود. عسل یا انگبین یک ماده غذایی است که فکر کنم همه ما دوست داریم در سبد غذایی خودمان آن را داشته باشیم و حتی خرس ها هم از این ماده غذایی بسیار لذت می برند طوری که به کندو های زنبور عسل هجوم می آورند و دستیابی به انگوین را به قیمت نیش زنبورها تحمل می کنند.