داشتن منابع درآمد مختلف کار چندان سختی نیست و می توان با کمی خلاقیت از مهارت های مختلف بسیاری درآمد کسب کرد و من توانستم با ورود به حوزه خیارشور و فعالیت در آن به درآمد ثابت بسیار خوبی دست پیدا کنم و در مدت زمان کوتاهی موفق شوم.
خیارشور ویژه
تخمیر خیارشور ویژه در سرکه موجب به وجود آمدن باکتری های مفید برای معده می شود.
این باکتری ها در هضم غذا و عملکرد دستگاه گوارش موثر است.
برخلاف تصور عمومی خیارشور موجب ترشح اسید معده نشده بلکه در کاهش تولید اسید معده موثر است.
شوری خیار می تواند سموم کبد را دفع کرده و موجب سلامت آن شود.
پروبیوتیک در خیارشور باعث بهبود گردش خون می شود.
خیارشور به افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن کمک می کند.
خیارشور خاصیت ضد باکتریایی دارد که در کاهش بوی بدن دهان که از معده منجر شده است کمک می کند.
با وجود این خواص، به دلیل وجود سدیم بالا در خیارشور نباید در مصرف آن زیاده روی کرد چرا که موجب افزایش فشار خون خواهد شد.
خیارشور ۱۷ کیلویی
در واقع خیارشور ۱۷ کیلویی دارای فواید زیادی می باشد که به مختصر در ادامه به آن می پردازیم.
حتما شنیده اید که خیار آب فروانی را دارد، پس اولین ویژگی خیارشور رفع کمبود آب بدن است.
خیارشور دارای آنتی اکسیدان در خود می باشد که از وظایف آنتی اکسیدان سالم نگه داشتن بدن در برابر انواع بیماری ها می باشد.
علاوه بر آن آنتی اکسیدان باعث جوان ماندن افراد می شود و پوست افراد را از چروک به دور نگه می دارد.
خیار شور به دلیل خاصیتی که دارد موجب رفع استرس می شود و این بر فعالیت های روزانه می تواند تاثیر گذار باشد.
خیارشور ۱۷ کیلویی برای استفاده زیادی به کار می رود اما می توان آن را در اندازه های کمتر هم تهیه کرد.
خیارشور رنگ متفاوت تری نسبت به خیار دارد و بعد از تبدیل شدن به خیار شور به رنگ سبز یشمی در می آید.
خیارشور بروجرد
وجود پروبیوتیک در خیارشور بروجرد موجب عملکرد بهتر دستگاه گوارش و هضم آسان تر غذا در معده می گردد.
میزان کربوهیدرات خیارشور بسیار پایین است که می تواند به کنترل دیابت کمک کند.
خیارشور دارای مقادیری آنتی اکسیدان است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
خیارشور ها نوعی شور است که در کنار غذای اصلی مصرف شده و در استان های مختلف ایران تولید می شود.
خیارشور بروجرد با استفاده از خیار های بوته ای مخصوص خیارشور و سرکه با کیفیت بالا تولید می شود.