برای رسیدن به ثروت قطعا تکنیک هایی وجود دارد. افراد ثروتمند این تکنیک ها را چگونه دریافت کردند و از کجا میشود این تکنیک ها را شناخت و آموزش دید. این جمله که من نمیتوانم ثروتمند شوم را شنیده ایم آیا به دنبال روش و تکنیک پولدار شدن رفته اید؟ من با شناخت تکنیک های ثروت با بادمجان توانسته ام ثروتمند بشوم. این مقاله برای دریافت تکنیک هایی برای پولدار شدن با بادمجان را به شما میگوید.
بادمجان
این بادمجان خوشمزه می تواند به بهبود حافظه و جلوگیری از اختلالات روانی مرتبط با پیری و افزایش سن کمک کند. ترکیبات آنتوسیانین موجود در قشر بیرونی بادمجان به محافظت از غشای سلول های مغزی در برابر رادیکال های آزاد، جلوگیری از عفونت های عصبی و تسهیل گردش خون به مغز کمک می کند. علاوه بر این، مصرف بادمجان سبب ایجاد آرامش، احساس سرحالی و سر زنده بودن در بدن می شود. از نظر طب سنتی، بادمجان طبع گرم و خشک دارد و برای افراد سرد مزاج بسیار مناسب است. این ماده غذایی، مقوی معده بوده و باز کننده انسدادهای داخلی بدن نیز می باشد. مصرف آن همراه با روغن گیاهی ملین سبکی است که از بروز یبوست جلوگیری می کند. مصرف آن به دلیل گرمی ممکن است سبب خارش پوستی و کهیر شود که در این موارد توصیه می شود برای پیشگیری از این مشکل با سرکه مصرف شود بر اساس طب سنتی، چنانچه بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با مقداری سرکه خمیر کرده چند روز بر زگیل گذارند بعضی از انواع زگیل را از بین می برد. همچنین، برای معالجه زگیل های بزرگ، مقداری بادمجان را با مقدار کمی آب و قدری نمک طعام طبخ نمایند، سپس با فشار عصاره آن ها را گرفته و این عصاره را با قدری روغن کنجد مخلوط کرده و حرارت مناسب بدهند تا آب آن بخار شده و روغن باقی بماند. حال می توان روزها از این روغن بر روی زگیل های بزرگ ضماد نموده و شب ها از تفاله ای که از عصاره آن گرفته می شود، بالای آن ها بسته و چند روز این عمل را تکرار کنند تا زگیل ها کاملا از بین بروند.
بادمجان ابرقویی
بادمجان جز صیفی جاتی است که در تمام فصول سال کشت می شود. بادمجان ابرقویی جهرمی به سبب ارزش غذایی بالایی که دارد در تهیه انواع غذاها از جمله میرزا قاسمی، کشک بادمجان، قیمه بادمجان و دلمه بادمجان کاربرد دارد. شهر شیراز جزء شهرهایی است که سالانه مقدار زیادی بادمجان در آن کشت می شود. کشورهای عراق و روسیه جز کشورهایی هستند که سالانه حجم زیادی بادمجان به آن ها صادر می شود و به سبب صادرات که این محصول داشته ارز آوری بالای داشته است. راهکارهایی وجود دارد که شما می توانید با استفاده از آن طعم تلخ بادمجان را گرفته و از آن خوردن آن لذت ببرید. در ادامه با ما همراه باشید تا راهکار هایی را درباره ی بادمجان و غلظت خون به شما آموزش دهیم.
بادمجان ترش
گیاه بادمجان یا بادمجان ترش که میوه آن در زمان حاضر مصرف خوراکی بسیار پیدا کرده است در قدیم مصرف خوراکی چندانی نداشته است. این گیاه بومی هندوستان بوده و در تمام نقاط گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد پیدا می کند. این ماده غذایی علاوه بر طعم لذیذی که دارد به دلیل دارا بودن ویتامین ها، مواد معدنی، آب، فیبر رژیم غذایی و سایر ترکیبات، فواید فراوانی برای بدن دارند و مصرف آن خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد. بادمجان را به روش های بسیاری از جمله خام، بخارپز، سرخ شده، کبابی، ترشی و غیره می توان به برنامه غذایی روزانه خود افزود. حال در ادامه این مقاله با خواص و مضرات بادمجان (بادنجان) بیشتر آشنا شوید. بادمجان منبع خوبی برای فیبر غذایی، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، فولات، ویتامین ث، ویتامین کا و ویتامین ب یک است. به دلیل وجود این مواد مغذی، مصرف آن به حفظ سلامت بدن کمک کرده و از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند.