بهترین ساعت بیدارشدن و خوابیدن چیست؟

بهترین ساعت بیدارشدن و خوابیدن چیست؟

«تابناک با تو» – محققان پیشنهاد زمانی خاصی را برای گذراندن روز و شب دارند. در حالی که برخی به برنامه سختگیرانه پایبند هستند، اما برخی دیگر با جریان پیش می‌روند و از محدود شدن طبق یک روال خودداری می‌کنند.

بهترین ساعت بیدارشدن و خوابیدن چیست؟

 کارشناسان ادعا دارند از زمانی که باید زنگ ساعت را تنظیم کرده تا زمانی که باید شام بخورید؛ زمان‌های دقیقی وجود دارد که باید روزانه به آن پایبند باشید.

زمان بندی بهینه طبق تحقیقات انجام شده به شرح زیر است:

تنظیم زنگ هشدار – ۷:۲۲صبح

خوردن صبحانه – قبل از ساعت ۸ صبح

مسواک زدن – قبل از غذا خوردن

نوشیدن قهوه – بین ساعت ۹ صبح تا ۲ بعد از ظهر

ورزش کردن – بین ۶:۳۰ صبح تا ۸:۳۰ صبح یا بین ۶ بعد از ظهر تا ۸ بعد از ظهر

گرفتن یک تصمیم مهم – بین ساعت ۱۱ صبح تا ۱۲ بعد از ظهر

چرت زدن – بین ساعت ۱۲ تا ۴ بعد از ظهر

خوردن شام – بین ساعت ۷ بعد از ظهر تا ۸ شب

رفتن به خواب – بین ساعت ۱۰ شب تا ۱۱ شب

بهترین ساعت بیدارشدن و خوابیدن چیست؟ (دنیا)

یک مطالعه توسط دانشگاه وست مینستر نشان داد افرادی که بین ساعت ۵:۲۲ صبح تا ۷:۲۱ صبح از خواب بیدار می‌شوند نسبت به کسانی که دیرتر از خواب بیدار می‌شوند، سطح هورمون‌های استرس بیشتری دارند.

همچنین مشخص شد که آنها بیشتر مستعد بدخلقی و درد عضلات، سرماخوردگی و سردرد هستند. دکتر نیل استنلی، کارشناس مستقل خواب، ادعا می‌کند که اگرچه بیدار شدن در ساعت ۷ صبح برای اکثر مردم خوب است، اما طبق گزارش تلگراف، “مطالعه اخیر نشان می‌دهد مهمترین چیز برای طول عمر ثابت بودن زمان بیداری است. “

بنابراین، زمان انتخابی شما خیلی مهم نیست، بلکه بیشتر به این بستگی دارد که هر روز به آن پایبند باشید – متخصصان می‌گویند ما باید در همان ساعت بیدار شویم، به اضافه یا منهای یک ساعت، حتی در تعطیلات آخر هفته.

محققان ادعا می‌کنند پس از بیرون آمدن از رختخواب، بهترین زمان برای خوردن مقداری غذا قبل از ساعت ۸ صبح است.

یک مطالعه در سال گذشته نشان داد که خوردن صبحانه بعد از ساعت ۹ صبح خطر ابتلا به دیابت نوع دو را تا ۵۹ درصد در مقایسه با افرادی که اولین وعده غذایی خود را قبل از ساعت ۸ صبح می‌خورند افزایش می‌دهد.

یک مطالعه بیشتر همچنین نشان داد که اگر صبحانه را در ساعت ۹ صبح می‌خورید، ۶ درصد بیشتر از افرادی که ساعت ۸ صبح می‌خورند، به بیماری‌های قلبی عروقی مبتلا می‌شوند. آنا پالومار کروس، محقق مؤسسه سلامت جهانی بارسلونا، می‌گوید “ما می‌دانیم که زمان وعده غذایی نقش کلیدی در تنظیم ریتم شبانه روزی و کنترل گلوکز و چربی دارد. “

منبع: دنیا

<تابناک با تو / منبع

برچسب ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند

سه × 4 =