چهارشنبه, ژوئن 1, 2022
  • ورود
مجله اینترنتی راه پیام
تبلیغات
  • راه پیام
  • سلامتی
  • خودرو
  • تکنولوژی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • دانلود فیلم
    • دانلود سریال نیسان آبی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • راه پیام
  • سلامتی
  • خودرو
  • تکنولوژی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • دانلود فیلم
    • دانلود سریال نیسان آبی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی راه پیام
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی سلامتی

برای اولین بار در جهان: اصلاح ژنتیکی گوجه فرنگی برای افزایش ویتامین D

2022-05-26
در سلامتی
0 0
0
برای اولین بار در جهان: اصلاح ژنتیکی گوجه فرنگی برای افزایش ویتامین D
Share on FacebookShare on Twitter

دانشمندان بریتانیایی از ماه آینده میلادی تولید آزمایشی گوجه‌فرنگی‌ اصلاح‌شده ژنتیکی حاوی ویتامین D3 را تولید می‌کند. هر گوجه‌فرنگی تولیدشده به این روش به اندازه دو تخم‌مرغ بزرگ یا ۲۸ گرم ماهی تن حاوی ویتامین D3 خواهد بود.

در صورت موفقیت آمیز بودن این پروژه، گوجه فرنگی‌های تولیدی می‌توانند به عنوان منبع غذایی مهمی از ویتامین D مورد استفاده قرار گیرند.

داده‌های آماری نشان می‌دهد که تقریبا ۱۳ تا ۱۹ درصد از بریتانیایی‌ها از فقر ویتامین D که برای حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها و ماهیچه‌ها لازم است، رنج می‌برند. منبع اصلی این ماده مغذی از قرار گرفتن پوست در معرض نور خورشید تامین می‌شود.

برای اولین بار در جهان: اصلاح ژنتیکی گوجه فرنگی برای افزایش ویتامین D 3

فقر ویتامین D‌ و تولید گوجه فرنگی اصلاح ژنتیکی

با این وجود، در برخی کشورها که امکان قرارگیری در معرض نور خورشید به صورت منظم وجود ندارد، فقر ویتامین D دیده می‌شود و نیاز به تامین آن از طریق منابع غذایی مانند روغن ماهی، گوشت قرمز، زرده تخم مرغ و قارچ یا مصرف برخی مکمل‌ها وجود دارد. این فقر ویتامین به خصوص در گیاه خواران بیشتر دیده می‌شود.

«گای پاپی»، پروفسور بوم شناسی در دانشگاه ساوتهمپتون می‌گوید:

«گوجه فرنگی اصلاح ژنتیکی برای تامین پرو ویتامین D3 توصیه می‌شود و می‌تواند به بهبود سلامتی شود. خصوصا تولید چنین ماده غذایی در دسترس تعداد افراد بیشتری قرار خواهد گرفت و راحت‌تر می‌توانند نیاز خود را با مصرف آن تامین کنند.»

دانشمندان برای تولید این گوجه فرنگی از تکنیک تغییرژنتیکی با نام Crispr-Cas9 استفاده می‌کنند. در این روش، تمرکز دانشمندان روی آنزیمی است که در گیاهانی همچون گوجه فرنگی وجود دارد و به صورت معمول پروویتامین D3 را به کلسترول تبدیل می‌کند. با تغییر این آنزیم، محققان موفق شدند این مسیر، یعنی پروویتامین D3 را که در میوه‌ها و برگ‌های گوجه فرنگی انباشته شده است را متوقف کنند.

واکسن کرونای سینوفارم و اسپوتنیک V اثربخشی پایینی روی واریانت امیکرون دارند
بیشتر بخوانیم

محققان متوجه شدند که مقدار پروویتامین D3 یک میوه گوجه فرنگی اصلاح ژنتیکی در صورتی که به ویتامین D3 تبدیل شود، معادل ویتامین موجود در دو تخم مرغ متوسط ​​یا ۲۸ گرم ماهی تن خواهد بود.

منبع دیجیاتو

Print Friendly, PDF & Email

Recommended

خوردن صبحانه را باید جدی بگیرید+ علت

خوردن صبحانه را باید جدی بگیرید+ علت

2022-01-17
آنر یک پرچمدار اسنپدراگون 8 نسل 1 را به نمایشگاه MWC می آورد

آنر یک پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ را به نمایشگاه MWC می آورد

2022-01-28
اینستاگرام شروع به آزمایش اشتراک های پولی می کند تا به سازندگان کمک کند درآمد کسب کنند

اینستاگرام شروع به آزمایش اشتراک های پولی می کند تا به سازندگان کمک کند درآمد کسب کنند

2022-01-20
Vivo Y21T با صفحه نمایش با نرخ تازه سازی بالاتر در هند معرفی شد

Vivo Y21T با صفحه نمایش با نرخ تازه سازی بالاتر در هند معرفی شد

2022-01-04

دسته بندی

تماس باما

مفتح جنوبی - ورزنده - پ26 - ط 5 واحد1
09120170335

دسته‌ها

  • تکنولوژی
  • خودرو
  • سرگرمی
  • سلامتی
  • کسب و کار

مارا دنبال کنید

  • دانلود سریال نیسان آبی

© 2021 مجله خبری راه پیام - مجله خبری & پشتیبانی سایت مستر 100 .

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • راه پیام
  • سلامتی
  • خودرو
  • تکنولوژی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • دانلود فیلم
    • دانلود سریال نیسان آبی

© 2021 مجله خبری راه پیام - مجله خبری & پشتیبانی سایت مستر 100 .

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ایجاد حساب جدید!

Fill the forms below to register

تمام فیلدها مورد نیاز است. ورود به سیستم

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم