با آرد برنج انواع کیک های خوشمزه بپزید

کیک با آرد برنج هم نوعی کیک خوشمزه است که میتوان آن را به صورت شکلاتی،با شیر،بدون شیر و انواع مواد درست کرد. اما چطوری؟ با ما باشید تا دستور پخت چند کیک با آرد برنج را شرح دهیم.

 کیک شکلاتی با آرد برنج

مواد لازم

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر : ۲ لیوان
  • شیر ۲ لیوان
  • روغن مایع : ۱ لیوان
  •  پودرکاکائو: ۲ قاشق غذا خوری 
  • آرد برنج: ۱.۵ لیوان
  • بکینگ پودر: ۱۰ گرم
  • وانیل: ۵ گرم
  • گردو یا فندق خرد شده : به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه کیک شکلاتی با استفاده از آرد برنج، ابتدا چهار عدد تخم مرغ و دو لیوان شکر را باهم مخلوط می‌کنیم. سپس با کمک میکسر این کار را انجام می‌دهیم تا مخلوط صاف و یکدست شود. باید به هم زدن ادامه داده و از آنجایی که رنگ مخلوط سفید شود. سپس به مخلوط شیر دو لیوان و روغن مایع یک لیوان اضافه کرده و با درجه کم هم میزنیم.

حالا آرد برنج یک و نیم لیوان، کاکائو دو قاشق غذا خوری سرپر، بکینگ پودر ده گرم و وانیل پنج گرم را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه را با هم مخلوط می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله فندق و گردو نیز اضافه کنید.

سپس قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی می‌کنیم تا مایه کیک را در آن بریزیم. می‌توانید به جای قالب، سینی را چرب کرده و مایه کیک را در آن بریزید. سپس قالب را در فر با دمای ۱۶۰ تا ۱۶۵ درجه قرار می‌دهیم و منتظر می‌مانیم تا کیک پخته شود.

وقتی کیک پخت، آن را از فر درآورده و به مدت ده دقیقه منتظر می‌مانیم تا ولرم شود. سپس روی کیک یک لیوان شیر را قاشق قاشق به آرامی ریخته و منتظر می‌مانیم تا کیک به اندازه‌ای خیس شود.

وقتی کیک کاملاً سرد شد، آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسب قرار می‌دهیم. سپس روی کیک سس کارامل می‌پاشیم و همچنین پودر نارگیل را نیز به آن اضافه می‌کنیم. در نهایت کیک را برش می‌دهیم و آماده سرو می‌کنیم.

در صورت استفاده از سینی فر برای پخت کیک، بعد از اینکه کمی ولرم شد، آن را برش می‌زنیم و سرو می‌کنیم. قنادیها برای تهیه کیک از پودر ثعلب سی ام سی بستنی قنادی برای ماندگاری بیشتر کیک هها استفاده میکنند.

 کیک با آرد برنج و ماست

مواد لازم

  • آرد برنج:  ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • تخم مرغ:  ۴ عدد
  • بیکینگ پودر :   ۲ ق چای خوری
  • پودر هل یا وانیل :    ۱/۴ ق چای خوری
  • شکر :   ۱ پیمانه
  • ماست :  ۱ پیمانه
  • روغن مایع :  ۱/۲ پیمانه
  • گلاب:  ۳ ق غذا خوری
  • زعفران دم کرده:  ۲ ق چای خوری

طرز تهیه

برای شروع، آرد برنج را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و سپس سه بار الک کنید تا به طور کامل ترکیب شوند. یک قابلمه را کمی چرب کرده و روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود.تخم مرغ ها را به همراه هل یا وانیل و شکر  با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها   حجیم شوند. سپس روغن مایع بریزید و هم بزنید. در ادامه ماست  را به همراه گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنید.در این مرحله، مواد را هم زده و بعد آرد را اضافه کرده و با لیسک مواد را فولد کنید. مایه این کیک کمی شل  است ولی به هیچ عنوان آرد اضافه تر از مقدار مورد نیاز را اضافه نکنید. سپس مایه را در قالب دلخواه خود بریزید.

پس از ریختن مایه کیک در قالب، سطح آن را سه بار بکوبید و قابلمه را روی شعله قرار داده و برای ۵۰ الی ۶۰ دقیقه با درب قابلمه دمکنی پخته شود. سپس از داخل قابلمه خارج کنید و به دلخواه تزئین کنید.

کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ

مواد لازم 

  •  آرد برنج: 1 لیوان
  • نشاسته ذرت : 2 قاشث غذا خوری
  •  بکینگ پودر: 1.5 قاشق چای خوری
  • ماست پرچرب: 1 فنجان
  • شکر : 1 و نیم قاشث غذا خوری
  • روغن مایع: 1 و نیم قاشق غذا خوری
  •  شیر : 1 فنجان
  •  وانیل: سر قاشق چای خوری
  •  آلبالو هسته گرفته: نصف فنجان
  • شکر: 3 قاشق غذا خوری

 طرز تهیه

 برای شروع کف قالب کاغذ روغنی بزارین و یا آردپاشی کنید.. سپس ماست و شکر را در یک کاسه مخلوط کرده و به آن روغن، شیر و وانیل اضافه کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس نصف آلبالوها را خرد کرده و با یک قاشق آرد برنج مخلوط کنید تا جلوگیری از ته نشین شدن آلبالوها در مایه کیک شود.

در یک ظرف دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد مرطوب اضافه کنید. خمیر را تا زمانی که مواد به خوبی با هم مخلوط شوند با همزن دستی بزنید و سپس آن را برای 10 تا 15 دقیقه استراحت دهید.

در این مدت، فر را روشن کرده و به دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس غلظت مایه کیک را بررسی کرده و در صورت نیاز، شیر به آن اضافه کنید. سپس آلبالوهای خرد شده را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید.

مایه کیک را در قالب بریزید و آلبالوهای باقی‌مانده را روی کیک بچینید. قالب را به مدت 25-30 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و پس از گذشت این مدت، با خلال چوبی تست کنید تا مطمئن شوید کیک پخته است.

بعد از خروج کیک از فر، آن را با حوله آشپزخانه بپوشانید تا خشک شود. سپس مواد شربت را با هم مخلوط کرده و روی کیک بزنید یا آن را بلافاصله خامه کشی کنید.با این روش، یک کیک خوشمزه و خوش طعم با آرد برنج بدون تخم مرغ آماده شده است. این کیک مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و می‌توانید با چای گرم یا قهوه لذت ببرید.

برچسب ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند

14 − سه =