چهارشنبه, ژوئن 1, 2022
  • ورود
مجله اینترنتی راه پیام
تبلیغات
  • راه پیام
  • سلامتی
  • خودرو
  • تکنولوژی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • دانلود فیلم
    • دانلود سریال نیسان آبی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • راه پیام
  • سلامتی
  • خودرو
  • تکنولوژی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • دانلود فیلم
    • دانلود سریال نیسان آبی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی راه پیام
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی سلامتی

این خوراکی پرفایده فشار خون را پایین می‌آورد

2022-05-17
در سلامتی
0 0
0
این خوراکی پرفایده فشار خون را پایین می‌آورد
Share on FacebookShare on Twitter

کد خبر: ۲۱۴۸۳۰

تاریخ انتشار: سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ – ۱۸:۲۹

به گزارش بهداشت نیوز،  وقتی سبزیجات غنی از نیترات مانند چغندر مصرف می کنیم، اتفاق قابل توجهی در بدن رخ می دهد. باکتری هایی که در دهان ما زندگی می کنند نیترات را به نیتریت تبدیل می کنند. نیتریت نیز به نوبه خود توسط بدن به اکسید نیتریک تبدیل می‌شود که  سطح و میزان جریان خون را به اندام ‌های مختلف افزایش می‌دهد.

سطوح کافی اکسید نیتریک برای حفظ قدرت جنسی ضروری است. این موضوع ممکن است توضیح دهد که چرا رومی ها از آب چغندر به عنوان یک داروی تقویت کننده جنسی استفاده می کردند. اگرچه  هنوز هیچ کارآزمایی بالینی انجام نشده که نشان دهد مصرف آب چغندر اثری شبیه ویاگرا دارد اما شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد خوردن لبو باعث انبساط رگ ‌های خونی و کاهش فشار خون می ‌شود.

محققان برای بررسی این موضوع، گروهی از داوطلبان با فشار خون بالا را مورد مطالعه قرار داده و از آنها خواستند رژیم غذایی غنی از چغندر را دنبال کنند. پس از چند هفته، مشخص شد که خوردن چند عدد لبو در روز منجر به کاهش میانگین فشار خون در حدود ۵ میلی‌ متر جیوه می ‌شود که اگر این روند حفظ شود، خطر سکته مغزی و حمله قلبی در افراد تا حدود ۱۰ درصد کاهش پیدا می کند.

گفتنی است فواید چغندر به کاهش فشار خون بالا محدود نمی شود. تاکنون تحقیقات زیادی روی لبو و خواص آن  انجام شده است، مطالعات دکتر اندی جونز، استاد فیزیولوژی کاربردی در دانشگاه اکستر نشان می دهد مصرف لبو به ویژه به شکل آب غلیظ شده، می تواند توانایی ورزشی افراد را افزایش دهد.

پرکاری تیروئید منجر به لخته شدن خون و پوکی استخوان می شود/ارتباط کم کاری تیروئید با یبوست
بیشتر بخوانیم

این پژوهشگر در یکی از مطالعات اولیه خود از گروهی از دوچرخه‌ سواران مسابقه ‌ای در سطح باشگاهی خواست تا پس از نوشیدن آب چغندر، در چند تایم تریل که مسافت ۱۶ کیلومتر را طی می کردند، شرکت کنند. به گزارش سیناپرس، چیزی که این ورزشکاران نمی‌دانستند این بود که در یک موقعیت، آب چغندر معمولی دریافت کرده و در موقعیتی دیگر، ماده اصلی، یعنی نیترات، از آب چغندر حذف شده بود.

در نتیجه مشخص شد دوچرخه ‌سوارانی که آب لبوی کامل و دارای نیترات مصرف کرده بودند، به طور متوسط ۴۵ ثانیه سریع ‌تر به پایان مسیر خود رسیدند که این تفاوت در مسابقات ورزشی بسیار قابل توجه است.

در خاتمه توصیه می شود اگر طعم آب چغندر را دوست ندارید، سعی کنید آن را با سیب، کرفس و کمی زنجبیل طعم ‌دار کنید. 

منبع: سیناپرس

بهداشت نیوز

Print Friendly, PDF & Email

Recommended

شما به نوموفوبیا مبتلا هستید (و این مشکلی بزرگ است) ۲۰۲۲

شما به نوموفوبیا مبتلا هستید (و این مشکلی بزرگ است) ۲۰۲۲

2021-11-06
آمار واکسیناسیون کرونا در شبانه روز گذشته

آمار واکسیناسیون کرونا در شبانه روز گذشته

2022-04-16
صفحه پشتیبانی گلکسی A33 و A53 فعال شد؛ احتمال معرفی در آینده نزدیک

گلکسی A33 و A53 احتمالا به زودی وارد بازار هند خواهند شد

2022-02-05
Oppo Reno7 Lite 5G به عنوان Reno7 Z 5G تغییر نام‌گذاری شده رسمی شد

Oppo Reno7 Lite 5G به عنوان Reno7 Z 5G تغییر نام‌گذاری شده رسمی شد

2022-04-14

دسته بندی

تماس باما

مفتح جنوبی - ورزنده - پ26 - ط 5 واحد1
09120170335

دسته‌ها

  • تکنولوژی
  • خودرو
  • سرگرمی
  • سلامتی
  • کسب و کار

مارا دنبال کنید

  • دانلود سریال نیسان آبی

© 2021 مجله خبری راه پیام - مجله خبری & پشتیبانی سایت مستر 100 .

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • راه پیام
  • سلامتی
  • خودرو
  • تکنولوژی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • دانلود فیلم
    • دانلود سریال نیسان آبی

© 2021 مجله خبری راه پیام - مجله خبری & پشتیبانی سایت مستر 100 .

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

ایجاد حساب جدید!

Fill the forms below to register

تمام فیلدها مورد نیاز است. ورود به سیستم

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم